Welkom Bike Totaal Luke van Leeuwen!

Op dinsdag 1 maart is de nieuwe zaak van Luke van Leeuwen geopend op de Prins Bernhardstraat 69 in Asten. Wat een prachtige winkel is het geworden Luke! We wensen jou en je collega's heel veel succes en ook heel veel werkplezier toe. 

Groen licht voor ontwikkeling Nobis terrein

Maart 2020

Vastgoedmaatschappij Van der Loo BV en Loverbosch Beheer BV hebben samen een principeverzoek ingediend voor de ontwikkeling van perceel hoek Nobisweg – Floralaan. Initiatiefnemers zijn voornemens het perceel te ontwikkelen tot een hoogwaardig gemengd gebied met food, leisure en bedrijvigheid. 

Bieb en Onis in Rabopand

We zijn super blij met de tijdelijke komst van de Bibliotheek en de Onis op de 1ste verdieping van het Rabopand. De dienstverlening van de bieb sluit mooi aan op de diensten die Midas Winkelcentrum biedt. 

Duurzaam naar de toekomst

Augustus 2019

Deze zomer hebben we niet stilgezeten. Er is met man en macht gewerkt om over 4 panden verdeeld meer dan 2.000 zonnepanelen te leggen en we zijn er super blij mee dat dit is gelukt! 

voortgang bouwactiviteiten Wonen aan de Linde

update 18 april 2019

De archeologische onderzoeken zijn afgerond. Het blijkt dat de toekomstige bewoners van Wonen aan de Linde niet de eerste bewoners zullen zijn. De oudste resten zijn gevonden uit de Oude Steentijd. 12.000-11.000 jaar geleden.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de infrastructuur. Komende twee maanden worden gebruikt voor aanleg riool, nutspartijen en wegstructuur.

Inmiddels zijn er 44 woningen verkocht. Er zijn nog 4 tweekappers beschikbaar en nog 1 vrijstaand geschakelde woning. 

11 april jl. hebben we een kennismakingsavond gehad voor alle toekomstige bewoners. De sfeer zat er direct al goed in. We hopen dat de bewoners nog vaak samen het glas mogen heffen.

 

Aankoop pand Rabobank in Asten

ASTEN - Vastgoedmaatschappij Van der Loo heeft woensdag 13 maart 2019 het pand van de Rabobank aan de Emmastraat in Asten aangekocht. 

Het gebouw biedt ons de gelegenheid om Midas winkelcentrum uit te breiden. De Rabobank blijft de komende 2 jaar als huurder op de begane grond. De ruimte die de bank inneemt is ruim vijfhonder vierkante meter. Op de eerste verdieping is er duizend meter en tweede verdieping is er nog eens driehonderd meter beschikbaar. Er zijn mogelijkheden voor tijdelijke huur (de komende 2 jaar). Ondernemers die interesse hebben kunnen zich melden. Daarnaast gaan we aan de slag met een plan voor de langere termijn. Ook ondernemers met plannen voor een nieuwe invulling kunnen zich bij ons melden:  http://info@vastgoedvanderloo.nl

update verkoop Wonen aan de Linde

21 januari 2019

De verkoop van de woningen is goed van start gegaan. Er zijn meer dan 150 voorkeursformulieren ontvangen en inmiddels lopen de eerste optiegesprekken met de kandidaten voor alle kavels.

Daarnaast zijn de omgevingsvergunningen voor alle woningen verleend. De sloop van het pand waar Formido zat is in volle gang en de nodige onderzoeken voor de grond worden de komende maanden uitgevoerd. 

U hoort weer van ons wanneer er nieuws te melden is.

hartelijke groet,

Ton & Kim van der Loo 

verkoop in volle gang

 

Verkoop in volle gang

Geplaatst op: 07 februari 2019

Inmiddels zijn de verkoopgesprekken in volle gang. Er zijn op dit moment 30 kandidaten die definitief ja hebben gezegd tegen een woning. De Koopovereenkomsten en Aannemingsovereenkomsten worden de komende weken getekend. Zodra de verkoopdrempel van 75% is bereikt wordt er groen licht gegeven voor start bouw aan aannemer Hurks. Op de overige kavels lopen nog opties. Wanneer een optie afloopt wordt de reserve kandidaat benaderd door de makelaars.

De voorbereidingen voor de bouw op het terrein zijn ondertussen in volle gang. De oude locatie van Formido inmiddels volledig gesloopt en binnenkort wordt gestart met de aanleg van de infra. Naar verwachting zullen we net voor of net na de bouwvak starten met de bouw. Ongeveer een jaar later zal de laatste woning worden opgeleverd.

Donderdag 31 januari jl. hebben we de start verkoop gevierd met een feestelijk tintje. De eerste kopers waren hiervoor symbolisch uitgenodigd. We willen bij deze alle andere kopers natuurlijk ook van harte feliciteren met hun woning! Voor een goede indruk van dit moment verwijzen we graag naar het filmpje van Siris

We houden u op de hoogte!

Vriendelijke groet,
Vastgoedmaatschappij Van der Loo bv.
Ton en Kim van der Loo

update woonplan Industrieterrein/ Prins Bernhardstraat Juni 2018

Beste geïnteresseerde in nieuwbouwplan Prins Bernhardstraat / Industrielaan,

Zoals u wellicht heeft gezien is inmiddels gestart de sloop van de oude panden op de hoek van Industrielaan/ Prins Bernhardstraat. In september 2018 maakt ook de Formido plaats voor deze nieuwe ontwikkeling.

Vastgoedmaatschappij Van der Loo B.V.  is samen met o.a. de architect, gemeente en aannemer druk bezig om de plannen verder uit te werken. Een hele klus die meer tijd in beslag neemt dan vooraf werd voorzien. We gaan hierdoor steeds meer richting de vakantieperiode. Omdat veel mensen dan op vakantie kunnen zijn zal de verkoop niet in deze periode van start gaan. De tussenliggende periode zal worden benut om het hele proces en de uitwerking van de plannen zo zorgvuldig mogelijk te doorlopen waarbij we al kunnen melden dat eind deze maand de omgevingsvergunning zal worden aangevraagd. Momenteel wordt met alle betrokken partijen de verkoopplanning verder uitgewerkt. In september ontvangt u van ons een mail waarin wij u zullen aangeven wanneer de verkoop zal gaan starten.

Op het moment dat de verkoop start ontvang u van ons de verkoopinformatie waaronder de tekeningen, de technische omschrijving inclusief een afwerkstaat en een definitieve situatietekening.
 

Bij die informatie vindt u dan ook een inschrijfformulier waarop u uw voorkeuren kunt aangeven en die u vervolgens binnen de aangegeven tijd mag retourneren naar een van ons (Gerry Kanters Makelaardij of Beter Wonen Makelaardij). Een voorbehoud voor de verkoop van de eigen woning is niet mogelijk omdat dat het doorgaan van de transactie te onduidelijk maakt.

Neem gerust contact met ons op indien u naar aanleiding van deze mail nog vragen heeft.

Met hartelijke groet,

Gerry Kanters makelaardij – Gerry Kanters

En

Beter Wonen makelaardij – Helma de Corte & Wendy van der Weerden

Gerry Kanters Register Makelaar-Taxateur o.z.
Ostaderplantsoen 10, 5721 VX Asten
T 0493-380951, M 06-23188373
www.gerrykantersmakelaardij.nl
info@gerrykantersmakelaardij.nl

Beter Wonen Makelaardij
Ommelseweg 55, 5721 WT Asten
T 0493-840343, M 06-11121298
www.beterwonenmakelaardij.nl
info@beterwonenmakelaardij.nl

 
 
 
 

Subway Asten

Asten, 14 mei 2018

Met de komst van Subway zit het winkelcentrum Midas weer helemaal vol!

Van harte gefeliciteerd Nicole & Wilco, de broodjes zijn heerlijk!!

Tweede winkel voor Ilse Maas in de Midas.

Asten, 8 april 2018

Gefeliciteerd met de prachtige nieuwe winkel HUYSLUK

Helemaal in de vertrouwde sfeer van de bestaande winkel Baboba voorziet Huysluk als nieuwe winkel in kleine woonaccessoires maar ook wandkleden, tafels, lampen etc. zijn bij Huysluk te vinden.

Oude panden maken plaats voor 49 koopwoningen en circa 25 huurwoningen.

Asten, 5 april 2018

De graafmachines staan opgesteld, de containers zijn geplaatst, het begin is gemaakt.

Op het huidige bedrijventerrein op de hoek van de Industrielaan en de Prins Bernhardstraat is gestart met de sloop van de oude panden. Hiermee is tevens het startschot gegeven voor de realisatie van deze prachtige nieuwbouwlocatie in Asten, geïnitieerd door Vastgoedmaatschappij Van de Loo b.v.   

Vanaf september 2018 maakt ook Formido plaats voor deze nieuw ontwikkeling. Met de eigenaar wordt momenteel gekeken naar hervestiging in het naastgelegen pand.

Dankzij de prettige afstemming met de omwonenden en de gemeente is het bestemmingsplan inmiddels vastgesteld. Er wordt nog volop gewerkt aan de voorbereidingen. Zo worden bijvoorbeeld op dit moment de laatste tekeningen geoptimaliseerd en uitgewerkt. Als alles verloopt volgens plan dan start in juni van dit jaar de verkoop voor de 49 grondgebonden woningen. Heeft u interesse in de koopwoningen dan kunt u zich aanmelden bij Gerry Kanters Makelaardij www.gerrykantersmakelaardij.nl of Beter Wonen Makelaardij www.beterwonenmakelaardij.nl. De beoogde oplevering van de eerste woningen is het tweede kwartaal van 2019.

Voor meer informatie over deze ontwikkeling en voor informatie over de huurwoningen die in het huidige woonwarenhuis gerealiseerd zullen worden, kunt u terecht bij Vastgoedmaatschappij Van der Loo b.v.: www.vastgoedvanderloo.nl

 

Le Yuzu geopend!

Asten, 30 maart 2018

Nieuw restaurant geopend in Midas Winkels

De reacties liegen er niet om...

"Verrassend lekkere gerechten uit een bijzondere keuken!"

"We hebben zojuist heerlijk gegeten. Echt een aanwinst voor Asten!"

"Relaxte sfeer, eigenaren met passie voor beleving, genoten van mooie gerechten. Voor herhaling vatbaar"

Heel veel succes Rene & Jeremias.

laatste Unit Ekkersrijt verhuurd

Ekkersrijt, maart 2018

Binnenkort wordt de laatste Unit op Ekkersrijt gevuld door Buitenhof tuinmeubelen. Wat een aanwinst!

We wensen Buitenhof heel veel succes toe!

Welkom Keuken Kampioen, Kuchen Direct & Woonexpress. 

Sinds eind december 2017 hebben de winkels van DMG de deuren geopend. 

Vastgoedmaatschappij Van der Loo bv wenst DMG veel succes met de nieuwe winkels.

uitnodiging informatiebijeenkomst 17 januari

 NIEUWBOUW WIJK ASTEN

Swiss Sense en DFS ook geopend op Ekkersrijt

Gefeliciteerd met jullie mooie winkel. Veel succes toegewenst op jullie nieuwe locatie.

eerste winkelunits geopend op Ekkersrijt

Van harte gefeliciteerd Kwantum, Beter Bed & Beddenreus!

Veel succes met jullie prachtige winkels!

Etos Her-opening

Asten, 7 oktober 2017

Onze bekende Etos winkel heeft een nieuwe eigenaar gekregen.

Dat wordt gevierd met een feestelijke heropening en een prachtige nieuwe lay-out.

Heel veel succes!!

Livera Asten geopend!

Asten, 29 september 2018

Er is druk gewerkt, maar eindelijk is het dan zover. 

Livera Asten opent haar deuren. Het is een prachtige winkel geworden.

Heel veel succes dames!

Voortgang Ekkersrijt sept 17

De eerste units zijn inmiddels opgeleverd. We wensen alle huurders succes met de inrichting van hun winkels. In de tussentijd wordt er nog hard gewerkt aan de inrichting van het terrein en wordt de laatste hand gelegd aan de units die nog niet zijn opgeleverd. Het begint nu echt ergens op te lijken!

De bouw op Ekkersrijt in volle gang...

op 12 april 2017 heeft de raad van state uitspraak gedaan.
De bestemming "home & living" is onherroepelijk.
Dat betekent dat we met volle kracht vooruit kunnen met de bouw.
Naar verwachting kunnen we in oktober de eerste units opleveren. 

Klik hier voor de uitzending van studio 040 van 1-7-2017

Herstructurering en transformatie bedrijventerrein naar functie gemengd centrumgebeid.

Vastgoedmaatschappij van der Loo is voornemens het bedrijventerrein aan de Prins Bernhardstraat - Industrielaan - Lindestraat aan te passen naar functie gemengd centrumplan. De sterk verouderde panden worden gesloopt en hier wordt een nieuw plan ontwikkeld met woningen. Daarnaast zullen de overgebleven panden een uitbereiding krijgen van functie wonen op de bestaande bestemming.

Op donderdag 8 juni 2017 zal er een omgevingsdialoog/ informatiebijeenkomst gehouden worden voor belanghebbenden en belangstellenden. Graag informeren we u zo spoedig mogelijk over de mogelijkheid deze bijeenkomst bij te wonen.

Wanneer u interesse heeft kunt u dit kenbaar maken via info@vastgoedvanderloo.nl we zullen u dan persoonlijk informeren en op de hoogte houden over deze ontwikkelingen.

Divano Divani

December 2016, Capelle ad Ijssel
Met gepaste trots heten we onze nieuwe huurder welkom in ons pand aan de Schinkelse Baan. Het is echt prachtig geworden, een paradijs voor de luxe shopper op interieurgebied.
Gaat dat zien!

We wensen Elly heel veel succes toe!

Gister & Vandaag

November 2016, Asten
Meubeloutlet Asten heeft een nieuwe naam gekregen: Gister & Vandaag
De collectie is helemaal van dit moment. Een echte aanwinst!

we wensen Harry en zijn team heel veel succes toe!

Sier Activiteiten & Kunga Concepts

November 2015, Capelle aan de IJssel
Na aardig wat klus activiteiten hebben Cecile en Rianne hun intrek genomen op de 2de verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw Schinkelsepoort.

We wensen de dames veel succes toe!

van de weert engineering bv

Augustus 2015, Someren
Van de Weert engineering bv. heeft haar intrek genomen in het bedrijfspand Beemdstraat 5 te Someren.

Van harte welkom Jan Willem!

KTEC Rotterdam

Augustus 2015, Capelle aan den IJssel
Hartelijk welkom ook voor Krischna Gopal met zijn zelfverdedigingssportvereniging. Vanaf heden te vinden op de 1ste etage aan de Schinkelsebaan 1 boven I-Kook.

Crossfit Asten

April 2015
Van harte gefeliciteerd met je prachtige nieuwe locatie John Willem!
Verhuisd van Industrielaan 17a naar Industrielaan 11b.

Schinkelse Poort

April 2015, Capelle aan den IJssel
De Schinkelse Baan nr 1 is vanaf heden een bedrijfsverzamelgebouw en heeft de naam "Schinkelse Poort" gekregen.

De begane grond wordt gehuurd door Vacu Medical (been kliniek/ RSI kliniek). De eerste etage is in zijn geheel in gebruik door de firma Ponte (opleidingen). De tweede etage wordt momenteel ingericht door Cecile & Rianne voor hun Sieractiviteiten & Kunga Concepts. .

Op de 2de etage zijn nog enkele ruimtes beschikbaar voor potentiele huurders. Indien u interesse heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interne verhuizing van de firma Ponte

April 2015, Capelle aan den IJssel
De firma Ponte is onlangs van de Lylantsebaan 6 naar de Schinkelsebaan nr 1 verhuisd.
Het resultaat is echt geweldig! Met inspanningen van de familie Ponte is de 1ste etage van het pand prachtig ingevuld.

We wensen familie Ponte met haar medewerkers heel veel succes toe en hopen dat ze nog heel lang plezier zullen beleven aan hun nieuwe stek!

welkom Beter Bed & BeddenreuZ

per 1 maart 2015 gaan de deuren weer open op de lylantsebaan nr. 6 in Capelle ad Ijssel

Beter Bed en BeddenreuZ hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de winkel helemaal spik en span te maken.

We wensen onze nieuwe huurders heel veel succes toe!

I-Kook

December 2014, Capelle aan den IJssel
Aan de Lylantsebaan nr 6 is een prachtige nieuwe keukenwinkel gevestigd.
Frisse uitstraling, fijne ploeg met mensen, we hebben er alle vertrouwen in dat jullie de zaak tot een succes gaan maken heren, proficiat en zet hem op!